הפרשות חומות כהות וקרישי דם

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

01/11/2019 | 19:33 | מאת: מיכל

שלום, בת 36 ברקע שחלות פוליציסטיות. מזה שנתיים ללא וסת וללא אמצעי מניעה, לאחרונה(כשלושה חודשים) ובעיקר בימים שלאחר יחסי מין הפרשות חומות כהות ומעט קרישי דם. יש לי תור לבדיקה בעוד חודש וחצי. האם מדאיג וכדאי להקדים? ממה יכולות להופיע הפרשות מסוג כזה? תודה על תשובתך. שבת שלום

אם ההפרשות הופיעו לאחר קיום יחסי מים כדאי לבצע בדיקת פאפ לוודא תקינות צוואר הרחם

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים