ביוץ מדמם מחזור סדיר

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

11/03/2019 | 08:16 | מאת: מירי

בת 28. המחזור שלי סדיר כל ה21 לחודש כעבור 18 יום (ברגע שמגיע הביוץ) אני מתחילה לדמם דם ניכר ... שממשיך עד לקבלת הווסת החודשי. עשיתי את כל בדיקות ההורמונים רציתי להוסיף שבעבר לא עברתי הפלות/גרידות/ניתוחים דבר זה לא נותן לי להיקלט להיריון אני בבדיקות אינסופיות ובכל בדיקה יצא שהכל תקין. חשוב לי לציין שהדבר כבר נמשך כמעט שנה רירית הרחם 4.6 זקיקים קטנים מרובים בשתי השחלות לאחר מעקב זקיקים. מעט נוזל באגן. למה זה קורה? האם יש עוד משהו שצריך לעשות? איך ניתן להיקלט כך?

בצעי היסטרוסקופיה אבחנתית ואולטרסאונד תלת מימדי בשאלה של אדנומיוזיס

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים