דימום לא בזמן מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

22/12/2018 | 20:12 | מאת: שירן

אני מנסה להכנס להריון רביעי מחודש יוני הייתי עם גלולות 3 וחצי שנים. הפסקתי במאי. תחילה לא קיבלתי מחזור חודשיים ובעזרת דיקור המחזור חזר. לפני חודש עברתי היסטרוסקופיה לאחר שבאולטראסאונד ראו פוליפ מה שהתגלה כשארית של הריון לא תקין. המחזור החודש התחיל בדימום קל והתגבר לאחר שבוע (הדימומים היו לי במשך שבועיים)ולאחר שפסק עדיין יש לי מדי פעם הכתמות דמיות במיוחד לאחר קיום יחסים או בסמן הטלת שתן. עשיתי פאפ, היסטרוקופיה הכל יצא תקין כנל לגבי מחלות מין. אובדת עצות ולא יודעת למי לפנות. מה גם שאין לי הפרשות רגילות רק הכתמות עם דם

יש לבצע אולטרסאונד תלת מימדי לברר אדנומיוזיס, במקביל ביררו הורמונלי בדם בעת הוסת, עם התשובות ניתן יהיה להתקדם באבחנה ובטיפול

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים