דימום 3 חודשים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

18/10/2018 | 18:47 | מאת: נטע

שלום! ילדתי לפני שלושה וחצי חודשים בלידה רגילה. לאחר הלידה כשהייתי מאושפזת במחלקת יולדות לחצו לי על הבטן והוציאו הרבה קרישי דם. דיממתי במשך חודש-חודש וחצי ואז הדימום פסק. מאז היו פעמיים-שלוש (הפעם האחרונה לפני שבוע בערך) שהיו קצת טפטופים חלשים,והרופא שלי אמר שזה תקין. לא עברתי אולטראסאונד לאחר הלידה ובעצם מאז ההריון כי גם בביה"ח וגם הרופא אמרו שאין צורך. אני תוהה האם זה תקין והאם יש צורך לעשות אולטראסאונד או בדיקה אחרת בכל זאת. אנחנו לא נמצאים בארץ בתקופה הקרובה ובדיקות רפואיות מאוד יקרות כאן אז מעדיפה להמנע אם זה לא נחוץ. פרטים נוספים: מניקה הנקה חלקית, קיבלתי מרשם לסרזט אבל עוד לא התחלתי אותו. הריון שני, הריון ראשון הופסק בגלל מום גנטי בשבוע 20 עם ציטוטק וללא סיבוכים. תודה רבה!

ראשנית מזל טוב שנית, אם יש דימום יש להבדק בדחיפות ולוודא האם מדובר בשארית שיליה, אותה יש להסיר בהקדם!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים