התפוצצות ציסטה בשחלה

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

17/10/2018 | 16:35 | מאת: יעל

שלום רב, לפני כחודש חוויתי כאבים עזים ביותר, לאחר בדיקה אצל רופאת נשים הבנתי כי התפוצצה לי ציסטה בשחלה. אני עכשיו אחרי ביוץ ויש לי כאבים קלים נקודתיים, הלכתי לבדיקה אצל רופאת נשים והיא איבחנה לי לאחר בדיקת אולטרסאונד- ציסטה שלא נספגה. היא אמרה לי כי יש 2 אופציות- או שהציסטה תיספג או שתתפוצץ. האם יש דרך כלשהי שאני יכולה למנוע שהציסטה תתפוצץ? איך אפשר להתמודד עם הכאב? (מה שחוויתי בפעם הקודמת זה דבר שלא חוויתי בחיי). האם צריך לגשת למיון? הרופאה אמרה לי "לקחת 2 נרוסין ולסבול" ולהגיע לביקורת לאחר מכן אם היא מתפוצצת. זה נשמע לי לא כ"כ הגיוני. אשמח לחוות דעתך.

17/10/2018 | 16:36 | מאת: יעל

שכחתי לציין כי היא רשמה לי גלולות ואתחיל לקחת אותם במחזור הבא..

אם את כאובה גשי מיידית למוקד/מיון אם לא קבעי תור למומחה בגינקולוגי כירורגית להערכת המצב והחלטה על המשך

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים