גם לאחר שלקחתי פרוגילוטון עדיין יש כתמים

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

04/09/2018 | 10:12 | מאת: קייטי

בוקר טוב! מזה יותר משנה שאני עם התקן תוך רחמי, ובחצי שנה האחרונה יש לי כלהזמן כתמים, יש לי כן מחזור אבל בין לבין כתמים הרופא נתן ליפרוגילוטון אבל זה לא עזר בכלל, עשיתי גם בדיקות דם ואולטרא סאונד והכל תקין, אז מה עוד יכול להיות הסיבה לכתמים האלו? האם אין לזה תקנה? אשמח מאד לתשובתך תודה קייטי

שלום וחג שמח, יש לציין מה גילך? משקלך, האם השתנה לאחרונה? איזה התקן רגיל? הורמונלי? כמה לידות היו? רגילות? מעט מדי מידע בכדי שאוכל לעזור

13/09/2018 | 20:41 | מאת: קייטי

אני בת 25 3 לידות התקן תוך רחמי רגיל של נחושת לידה אחת לני האחרון הטה בניתוח משקל שלי בערך 60 קילו(אני רזה)

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים