דפו פרוברה- מתי מקבלים ווסת אחרי הפסקה בזריקות ומתי אפשרי הריון

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

22/04/2018 | 14:06 | מאת: היי

שלום בת 35 אני לאחר 4 שנים של שימוש בזריקה דפו פרוברה לפני 3 חודשים הייתי צריכה לקחת אך לא לקחתי את הזריקה חשוב לי לציין שבמשך 4 שנים הייתי ללא מחזור ונהנתי מאוד מהתקופה אני רוצה לדעת אם אני רוצה כעת להיכנס להריון האם זה בכלל אפשרי אחרי שימוש כזה ארוך בזריקה?? וכמה זמן הגוף צריך להיתנקות?? אני ממש לחוצה שלא קיבלתי מחזור מאז שהפסקתי את הזריקות מקווה שלא נגרם לי נזק בלתי הפיך מהשימוש אשמח לשמוע תשובה מקצועית

22/04/2018 | 14:11 | מאת: היי

האם אפשרי להיכנס להריון עוד לפני קבלת הווסת??

המחזור יחזור, זה יקח זמן, לעיתים אפילו כחודשיים עד שהמחזור ישוב לסידרו לא צריכה להיות בעיה להרות, אם לא ידוע על בעיות אחרות כמובן בהצלחה!

16/12/2019 | 03:56 | מאת: גילי

סתם שקרים אני גם אחרי משכב לידה ניגשתי לרואה לוודא שהכל בסדר היתי בגיל 22 והיא ישר נתנה לי את זה כל לשקר על זוגות צעירים השתמשתי בזה שנתיים משמע שנתיים פלוס ללא מחזור ולפני שנה החלטתי שזהו ושזה סתם דפק אותי ממש הפסקתי עם זה ועכשיו כבר 10 חודשים אולי יותר מנסים להרות וזה ממש לא הולך הזרי2ה הזאת דפקה אותי חד משמעית!! צריך להעיף אותה ובכלל לא להמליץ עלייה בעיקר לא לזוג צעיר בתחילת הדרך שרק מתחילים להקים משפחה פשוט ביזיון ואצין שכשניגשתי לרופאה היא לא הציעה שום אצמעי אחר רק את זה והתעקשה על זה!!!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים