מחזור אחר עם איחור, הריון?

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

27/12/2017 | 17:21 | מאת: שי

שלום רב. בת 33 עם מחזור וביוץ סדיר. מחזור אחרון היה ב18.11 לאחר חודש עם מצב גופני קשה ועם המון חרדה ומתח נפשי. בחודש זה המשיכו להיות לי הפרשות של ביוץ קרוב לשבועיים וסביב התאריך המשוער היו בכל ערב הפרשות צמיגיות ואף הפרשה מרובה אחת כמו זרע כך שאני לא יודעת מתי הביוץ התרחש הפעם. היו לי כאבים של מחזור אך לא קיבלתי עד עכשיו. מה שכן הופיע היה כתמים חומים והפרשות ורודות מעטות מיום ראשון האחרון שנפסקו אתמול במקביל היה כתם אדום בהיר בניגוב ו3 חוטי דם שיצאו. עשיתי בדיקת בטא ביום חמישי שהיתה לילית וכן בדיקת שתן היום שגם שלילית. אף פעם אין לי כתמים לפני מחזור הוא מגיע ישר . האם זהו מחזור? היום אין כלל הפרשות רק שקופות עם גוון בהיר חום. האם בכל זאת ייתכן מצב להריון והיה מדובר בהשתרשות למרות בדיקות שליליות? או שהמצב הרגשי שהייתי נתונה בו שיבש את המחזור שלי?? אשמח לדעתך מה עלי לעשות. תודה רבה.

כדאי להמתין, סביר שמדובר בדימום עקב שיבוש הורמונלי יתכן עקב הלחץ שבו היית שרויה אם בדיקת ההריון שלילית יש להמתין לווסת הקרובה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים