מיגרנה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

05/12/2005 | 07:59 | מאת: רבקה

מצטרפת בצער לקבוצת הסובלים...כבר עברתי את גיל ה40 ועדיין סובלת....טיפולים מונעים שונים לא סייעו. מטופלת באימיטרקס שלרוב עוזר אך גורר אחריו התקפות נוספות ולפעמים נוצר רצף של שבוע שלם של התקפות....ניסיתי גם דיקור, גם מוח אחד, גם טיפולים אנרגטיים....בקיצור - די מיואשת. מה שלפעמים עוזר הוא נסיון להרפיה ובעיקר מחשבות חיוביות ומרגיעות או התמקדות במחשבה על נושא מסויים בזמן הכאבים, כי אני מרגישה שכל מעבר ממחשבה למחשבה ובעיקר מחשבות שליליות פשוט כואבות. בהצלחה!

05/12/2005 | 09:53 | מאת:

שלום לך, צר לי שגם את מהסובלים והסובלות אך אנחנו כאן לתמוך ולעזור ככל שניתן. קודם כל לגבי טיפול תרופתי: ישנן תרופות הרבה יותר חדשות מאימיטרקס שעוזרות להרבה אנשים, התרופות המועילות בעת התקפה הן מקבוצת הטריפטנים. מחקר חדש יצא הטוען ש"ריזלט" הינה התרופה הקרובה ביותר למושלמת מקבוצה זו. אני ממליצה לך בהחלט לבקש שיתחילו לך בטיפול זה במקום האימיטרקס. יש הרבה אנשים שהפסיקו עם האימיטרקס ועברו לטריפטנים והדבר השפיע מאוד לטובה על איכות חייהם. בנוסף, אני ממליצה לך לבקש טיפול מונע על מנת לצמצם את תכיפות ההתקפים. עם תקראי את תשובתי לרועי את תראי הסבר יותר מפורט על מטרת הטיפול המונע. אם את צריכה רופא טוב, אני ממליצה לך בחום על ד"ר קוריצקי-הוא המומחה לכאבי ראש ומיגרנות והוא נותן טיפול אישי בהתאם אליך ולא נותן לכולם את אותו הטיפול. לגבי הרפיה-אכן הרפיה היננה "תרופה" טובה ומאוד חשובה שכדאי מאוד להיעזר בה. אני גם יכולה להמליץ לך להצטרף לקבוצה חדשה שאני פותחת יחד עם פסיכולוג רפואי לתמיכה וכן ללימוד טכניקות להתמודד עם החיים עם הכאבים כמו דמיון מודרך-זה למעשה טכניקות של היפנוזה עצמית. אני עובדת רק עם פסיכולוג רפואי מכיוון שיש להם הכשרה בהיפנוזה ולדעתי אסור לכל אחד ללמד דמיון מודרך וכו'. הפסיכולוג עימו אני עובדת הוא גם יו"ר האגודה הישראלית להיפנוזה. אם את רוצה להצטרף, שלחי לי מייל [email protected] עם הפרטים שלך. אם את צריכה עוד משהו-אנחנו כאן.