נמאס לי כבר

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

22/07/2007 | 18:58 | מאת: רן

מנדי שלום. בעבר כתבתי לך כבר. אני בן 28 סובל מזה כשנתיים לערך מלחצים נוראיים בצד שמאל בראש. בעצתך הלכתי לפרופ' קוריצקי ברעננה, הוא מאוד נחמד, אבל גם התרופות שהוא נתן לי (LYRICA XEFO ועוד תרופה שאיני זוכר את שמה כרגע- בקלוסל נדמה לי) לא עוזרות כלל. נמאס לי כבר (אני לא יכול לחזור אליו כי אין לי יותר החזרים מהקופה), עברתי אני חושב כמעט את כל התרופות הקיימות. כל יום הוא מלחמת עולם, אני כבר לוקח 2-1 לוריוון ביום בכדי לנסות ולהיות רגוע, כי הלחץ הזה (כמו מלקחיים שסוגרים על הראש) הוא פשוט בלתי נסבל. בבקשה יעצו לי מה לעשות, אני כבר מיואש מהחיים. זה פשוט מוריד אותי למטה וכמה שאני מנסה להתעלם או להיאבק זה פשוט גובר עלי. אנא עיזרו לי. רן.

23/07/2007 | 17:09 | מאת:

הי רן, אני כה מבינה את התחושה הזו כשמרגישים ששום דבר לא עוזר והכל רק מחמיר ותוך כדי, התחושה היא שהחיים שלך בורחים לך מבין הידיים ושהכאב שולט בך במקום שאתה תשלוט בכאב ובחיים שלך... אכן, זה מאוד לא פשוט ולפעמים, זה לא רע להתכנס פנימה ולחוש עצבות ואפילו אבל בשל המצב. איננו יכולים להיות חזקים כל הזמן ולמדתי בדרך הקשה שיש לתת מקום לתחשות הקשות, ולעיתים הכנות הזו- ההודאה בקשיים, נותנת את היכולת לאחר מכן, להיות יותר חיובי. חשוב לנסות גם למצוא דרכים לצאת מן הבור השחור - לעיתים זה עניין של מציאת התרופה המתאימה, לפעמים זה לעבוד על המקום של הכאב בחיים, לפעמים זה שילוב של מספר דברים שביחד, הופכים את החיים עם הכאב ליותר נסבלים ומאפשר אף ליצור חיים למרות הכאבים - דבר שלא פשוט כלל וכלל. ברמה הפרקטית, אתה יכול לחזור לד"ר קוריצקי דרך בית חולים ביילינסון דרך הקופה ולדעתי, כדאי לך מאוד כי כפי שאמרתי לך בעבר, זה יכול לקחת הרבה זמן עד שמוצאים את השילוב המנצח, גם אצל המומחה הטוב ביותר עלי אדמות ואני מניחה שלד"ר קוריצקי יש עוד אפשרויות להציע לך, שטרם ניסית או שטרם ניסית בשילוב מסוים. עד כמה שזה קשה ומייאש, חשוב מאוד להתמיד עם רופא טוב על מנת לנסות שילובים שונים, תרופות או מינונים שונים לאורך תקופה עד שמגיעים בתקווה, בשלב מסוים, לסוס המנצח שיקל עלייך. אני יודעת שגם אתה מייחל לשרביט של הרי פוטר שפשוט תעלים את הכאב אך בעולמנו האמיתי, זה לא מצליח בדרך זו וצריך לנסות אופציות שונות לאורך תקופה. הסכנה היא שאם לא תעבוד עם רופא קבוע (ואין זה משנה איזה רופא אתה בוחר, כל עוד הוא מומחה לתחום וכל עוד אתה חש ביטחון עימו), לא תקבל את הטיפול הטוב ביותר ללא עקביות וללא מעקב רציני וכך תוציא הרבה כספים על רופאים אך מצבך לא בהכרח יתקדם. כמובן שצריך לעיתים לחפש עד שמוצאים את הרופא הנכון אך כאמור, כשמוצאים, חשוב להתמיד כי אחרת, זה לא לתת לעצמך את מלוא האופציות הקיימות. כמו כן, חשוב גם להגיע עם ציפיות ריאליות- תשאל את עצמך מה אתה מצפה מן הטיפול? מה ייחשב בעינייך כהקלה מספקת? האם ניסית בעבר לעבוד עם פסיכולוג רפואי על היפנוזה עצמית? זהו כלי שיכול לסייע בזמנים מסוימים ופיזית יכול להוריד רמות כאב ואם הזמן, זה הופך להיות טבע שני וכלי שיכול בהחלט לסייע להחזיר מעט שליטה לידיים שלך. זהו כלי שנועד לנסות להרגיע, לפחות במקצת, את הכאבים כשהם תוקפים (ברור שאי אפשר להיות במצב של עצימת עיניים וכו' כל הזמן אך בזמנים קשים, זה יכול לעזור). זה אולי נשמע כמו קסם ארטילאי אך כמי שנעזרת בזה שנים רבות ושלמדה זאת ממספר מומחים בתחום בארץ ובחו"ל, אני יכולה להגיד לך שזה נכס, לא קסם שמעלים כאב אמנם אך כלי שמקל ואפילו לפעמים הצלחתי בעזרת תרגול מסוג זה לצמצם במקצת התקפות קשות עד כדי שהצלחתי להימנע מהגעה לבית חולים),אך חשוב לדעת שזהו נכס שדורש עבודה קשה ותרגול רציני מאוד ועניין של תהליך למידה. כולי תקווה שתצליח לחזור למומחה לכאבי ראש - יש גם את ד"ר מוסק בתל השומר. ניתן להגיע עם התחייבות מן הקופה. אשתף אותך בטיפ קטן - הידרוטרפיה והרפייה בבריכה יכולים להקל על כאבי ראש ולהוריד לפחות את העומס שנוצר וודאי בצוואר, כתפיים וכו'. הלוואי שהיו לי מילות חכמה של ממש שיכלו לעזור לך אך אני מקווה שתמצא במהרה לפחות משהו שיקל עלייך.... אם יש משהו שניתן לסייע בו, ננסה לעשות זאת. תחזיק מעמד, מנדי

25/07/2007 | 18:31 | מאת: עדי

שלום לך רן האם ניסיתה טיפולים אלטרנטיבים ? אני מטפלת בשיטת טיפול מאוד אפקטיבית במיוחד לכאביםו גם כאבים כרונים חבל לסבול יתר על המידה את מוזמן לצור איתי קשר דרך המייל שלי [email protected] יום מקסים

02/08/2007 | 11:24 | מאת: ד"ר מג'די נטורופט ומדען לרפואה טבעי

האים אתה מעוניין לנסות טיפול ברפואה משלימה ואלטרנטיבית !!! הייתי ממליץ לך לנסות את שיטת הריפוי תרפיית קו-אנרגיה שיטה ייחודית ובלעדית שפתחתי במשך 15 שנה של חקר תיפקוד וקשר נפש גוף !!!! השיטה מציגה מודל ריפוי חדשני ומהפכני בעולם הריפוי האלטרנטיבי !! המתבטאת באיזון מנגנון (נפש גוף),.לידיעתך מה שאתה סובל הוא קל לטיפול!! שיטת הריפוי תרפיית קו-אנרגיה של ד"ר מג'די פותרת כל מחלה נפשית ו/או מחלות אוטו-אימונית ו/או מחלות כרוניות ו/או כלמחלה שעל רקע נפשי פתרון באופן מוחלט בנוסף לוירוסים מחלות על רקע ויראלי !!! רן מוזמן ליצור קשר שווה לנסות !!!