טמוקסיפן והשלכותיו

דיון מתוך פורום  סרטן השד

13/10/2015 | 23:29 | מאת: שרון

אני שרון מאילת עברתי ניתו קטנטן בו הסירו נקודה סרטנית וקיבלתי 21 טיפוליי הקרנות ולכשסיימתי נתן לי הרופא טמוקסיפן ל5 שנים כולם מפחידים אותי לגביי הכדור אני בת 45 עדיין מקבלת מחזור ונורא מפחדת מתופעות הלוואיי הכרוכות בתוך מכלול הכדורים השמנה נוראית וגם שיכחה האים זה נכון?

15/10/2015 | 10:03 | מאת: אנה גולדברט

שרון היקרה שלום, תופעות הלוואי של כל כדור הן דבר אינדוודאולי וכל אישה מגיבה באופן אחר. על טמוקסיפן תוכלי לקרוא באתר של עמותת "אחת מתשע". כמו כן, אני מקווה שנשים יוכלו להשיב לך מניסיונן. באם תרצי, את יכולה לפנות ל"אחת מתשע" ולשוחח עם אישה שעברה התמודדות דומה.אנא צרי קשר בטל' 036021717 בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד