איברנס 125 מייג ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

01/03/2019 | 01:43 | מאת: אורחת

שלום טיפלתי בקשישה בת 73 שסבלה מסרטן שד גרורתי שהיתפשט לכבד ולעצמות טופלה בלטרוזול במשך שנה בצילום הסיטי האחרון יצא שיש החמרה בגרורות הכבד רופא האונקולוג הוסיף תרופה חדשה בשם איברנס 125 מייג לשלב יחד עם לטרוזול נתתי לה במשך תשעה ימים ביום השמיני היא הקיאה את הקפסולה וזרקה לפח מרוב לחץ לא שמתי לב אם הקפסולה קרועה או שלמה אז נתתי לה קפסולה חדשה ביום התשיעי נתתי לה קפסולה והייתה בסדר בלילה לפנות בוקר חטפה סחרחורת והתמוטטה פנינו אותה למיון מונשמת ומורדמת כל המערכות שלה נקרסו ונפטרה האם איברנס החליש אותה גרם לחולשה במערכת החיסון ?היא לקחה רק לתשעה ימים עוד לפי שהיא התחילה עם התרופה הייתה חלשה חיכתה חודש עד שאישרו את התרופה המקרה שבה הקיאה את הקפסולה ולקחה חדש נחשב למנת יתר באותו יום? נניח והיא לקחה מנת יתר ליום או אפילו ליומיים האם זה יכול לגרום לנזק לגוף בזמן כל כך קצר ? במיון שללו תסחיף ריאתי גידול במוח הכבד היה מלא גרורות הייתה לה חומציות יתר בדם אשמח אם אזכה למענה לכל השאלות ששאלתי

שלום אורחת יקרה, אני מעריכה את העניין שלך בנושא הזה. אני חושבת שיהיה לנו קשה לומר אם האייברנס קשור לסיבות לפטירת הגברת. נראה לי שיותר מכל קשורות לזה הגרורות בכבד... נשמע לי שבזמן כל כך קצר לא היתה לתרופה השפעה כל כך משמעותית. מקווה שתמצאי נחמה. בריאות שלמה.

מנהל פורום סרטן השד