רגישות כאב וחום בשד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

23/02/2018 | 17:58 | מאת: ויטי

סיימתי טיפולי הקרנות בשד לפני למעלה משלושה חדשים לאחר ניתוח משמר שד ולאחר טיפול כימותרפי. מאז אני חווה תופעות של שד חם ואדמומי, רגישות וכאב. כמו כן השד שינה צורתו והוא נפול במידה ניכרת מהשד הבריא. האם אלו תופעות מקובלות או שהן מלמדות על חזרת המחלה בדמות סרטן שד דלקתי. תודה

23/02/2018 | 22:10 | מאת: פרופ' דינה לב

ערב טוב, התופעות שאת מתארת יכולות להיות בסבירות גבוהה משניות לקרינה בשד שעבר ניתוח.. תופעות הלוואי של טיפול זה יכולות להמשך מספר חודשים ויותר עד שמשתפרות. מאידך הסיכוי לחזרת מחלה זמן כה קצר לאחר טיפול הוא קטן. בכל מקרה כדאי שתבדקי ע״י הרופא המנתח. בבריאות, דינה

24/02/2018 | 09:15 | מאת: ויטי

תודה רבה לפרופסור דינה לב

מנהל פורום סרטן השד