Chlamydia Trachomatis DNA

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

14/07/2006 | 00:41 | מאת: Chlamydia Trachomatis DNA

תודה על התשובה אבל אני עשיתי בדיקה ששמה וירולוגיה Chlamydia Trachomatis DNA האם זה אותו הדבר ? האם זאת אותה בדיקה ? כמו PCR. קראתי במאמר בארהב שמדענים אמרו שהבדיקת DNA כל כך רגישה שהם יכולים אפילו לאתר "עקבות " שרידים של חיידק הכלמידיה עד כמעט שבועיים לאחר סיום הטיפול באנטיביוטיקה , לכן הם ממליצים ללכת להיבדק שוב אחרי סיום הטיפול האנטיביוטי רק אחרי שבועיים , וז באמת יראו אם החיידק נעלם או לו הנה הלינק , אתה מוזמן לקרוא http://www.hopkinsmedicine.org/press/1996/AUGUST/19962.HTM

שלום, אכן זוהי אותה בדיקה. המאמר המצוטט משנת 1996 מוכר לי ואני אף מכיר חלק מהחוקרים איתם יחד השתתפתי בכינוס עולמי באקפולקו במקסיקו והצגתי מחקר שלי שעסק בכלמידיה. הבעיה, שבמאמר זה מוזכרת בקצרה וברמז, היא תשובה חיובית של כלמידיה כאשר כבר אין כלמידיה פעילה בגוף. אז אם התשובה שלילית זה טוב ואמין אך אם התשובה חיובית אין לדעת אם יש זיהום פעיל או לא. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

16/07/2006 | 18:03 | מאת: אז צדקתי ???

זאת אומרת שאפילו שלקחתי 4 ימים אנטיביוטיקה ואז אחרי 4 ימים עשיתי את הבדיקת DNA לכלמידיה , והיא יצאה שלילית , זה אומר שאין לי כלמידיה ולא הייתה כלמידיה ללא קשר לאנטיביוטיקה , כי לפי המאמר היו מוצאים שרידים במיוחד במקרה שלי שעוד הייתי תוכך כדי הטיפול , ואפילו עוד לא סיימתי אותו הרי רשום שהבדיקה כל כך חודרנית שאפשר למצוא שרידים עד כמעט שבועיים אחרי הסיום הטיפול באנטיביוטיקה

17/07/2006 | 02:20 | מאת: בדיקת DNA לכלמידיה אחרי 4 ימים

זאת אומרת שאפילו שלקחתי 4 ימים אנטיביוטיקה ואז עשיתי את הבדיקת DNA לכלמידיה , והיא יצאה שלילית , זה אומר שאין לי כלמידיה ולא הייתה כלמידיה ללא קשר לאנטיביוטיקה , כי לפי המאמר היו מוצאים שרידים במיוחד במקרה שלי שעוד הייתי תוכך כדי הטיפול , ואפילו עוד לא סיימתי אותו הרי רשום שהבדיקה כל כך חודרנית שאפשר למצוא שרידים עד כמעט שבועיים אחרי הסיום הטיפול באנטיביוטיקה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה