בדיקת ה PCR אינה בסל הבריאות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/07/2006 | 02:25 | מאת: pcr

שלום רב מה זאת בדיקת PCR האם זאת בדיקת DNA לכלמידיה אשר לוקחים מהשתן ? אני לפני עשיתי בדיקת DNA לכלמידיה אשר לקחו מהשתן האם זה אותו ההדבר ?

שלום, PCR בודקת לרוב DNA. על כלמידיה נא לקרוא באתר שלי או כאן בכתבה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

14/07/2006 | 00:41 | מאת: Chlamydia Trachomatis DNA ?

תודה על התשובה אבל אני עשיתי בדיקה ששמה וירולוגיה Chlamydia Trachomatis DNA האם זה אותו הדבר ? האם זאת אותה בדיקה ? כמו PCR. קראתי במאמר בארהב שמדענים אמרו שהבדיקת DNA כל כך רגישה שהם יכולים אפילו לאתר "עקבות " שרידים של חיידק הכלמידיה עד כמעט שבועיים לאחר סיום הטיפול באנטיביוטיקה , לכן הם ממליצים ללכת להיבדק שוב אחרי סיום הטיפול האנטיביוטי רק אחרי שבועיים , וז באמת יראו אם החיידק נעלם או לו הנה הלינק , אתה מוזמן לקרוא http://www.hopkinsmedicine.org/press/1996/AUGUST/19962.HTM

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה