שאלה בעניין קונדילמה - ממצאי בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/06/2014 | 15:23 | מאת: רק שאלה

הלכתי לרופא עור בגלל גידול חשוד באיזור המפשעה. הוא מיד אבחן כמחלת מין קונדילומה ושלח אותי ואת אשתי לבדיקות. (תוך דגש שזו מחלת מין וגרימת מתח ביני לבין האישה) אתמול התקשר ואמר שהכל בסדר וכנראה שהיתה אי הבנה. אבל כמו שאני רואה הבדיקות חלקיות (לאשתי אין עוד אף תשובה והיא גם עשתה בדיקת פאפ). זה מה שכתוב: urine culture תרבית שלילית. ואז בשורה חדשה go urine (pcr) ועוד שלוש שורות לידן אין כלום. רק בתרבית שתן כתוב שלילי, האם זה מעיד על כל הבקטריולוגיה? סרקתי אבל אין איך לצרף. האם הבדיקות אכן מעידות שאצלי אין HPV ל OPR (סליחה אם טעיתי) והכל בסדר? תודה

03/06/2014 | 15:25 | מאת: רק שאלה

הרופא שרף או הקפיא את מה שגדל אצלי שבאמת היה נראה קצת כמו סוג של כרובית. לאישתי מצאו שתי נקודות חן באיזור איבר המין - חיצוניות וחדשות והרופא אמר לה שלא יעשו עם זה כלום עד תוצאות ה PAP. את בדיקות השתן היא ביקשה ממנו לעשות גם.

אנא שלח את התוצאות

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה