קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

26/06/2006 | 17:42 | מאת: אנונימי

דר שרגא שלום רב! אובחן אצלי היום על ידי רופא עור מחלת קונדילומה . הטיפול הראשוני שקיבלתי זה הקפאת המקומות על ידי חנקן נוזלי קריו!...יש לציין שרופא עור לא עשה לי בדיקה כמו קולפוסקופית או PCR. הוא הסתכל על העור ויש לי עודף עור (יכול להיות בצורת כרובית) עודף עור בצבע חום כמו העור. על ידי הסתכלות על המקומות בהם יש לי העודף האיבחון שלו היה קינדלומה. הטיפול הראשוני שקיבלתי מה שציינתי בהתחלת ההודעה הקפאת אותם מקומות שיש אצלי עודף עור על ידי חנקן ריו. המשך הטיפול שנקבע הוא השגחה על ידיו וביקור נוסף אצלו בעוד 3 שבועות!..עכשיו ממה שאני יודע המחלה הופיעה אצלי כתוצאה מקיום יחסי מין . מה שאני רוצה לשאול זה שזה הופיעה אצלי לפני 7 חודשים בערך בגלל שחשבתי שזה עודף עור לא הלכתי לרופא אלה רק היום הלכתי אמרתי נבדק ניראה מה יש לי ....וזה מה שיש לי...אני בן 22 וקראתי שזה שכיח בגילאים בין 20 עד 22. השאלה אם זה יכול להזעיק שלא הלכתי אליו ישר????.... ועוד שאלה הוא לא קבע לי טיפול נוסף אלא רק השגחה על ידו ובדיקה בעוד 3 שבועות !...האם זה בסדר או צריך ללכת לקבוע תור לרופא גברים (גיניקולוג או רופא אחר לגברים)???!!!! ועוד שאלה מצטער שיש לי הרבה שאלות . יש לי חברה אנחנו מקיימים יחסי מין עכשיו לא נדבקתי ממנה ככל הידוע לי לאחרונה הסיפטומים של הזיהום או מחלה שקראתי עליהם לאישה מופיעים אצלה כמו כאב בהחדרה או הפרשות צהובות ודמיות ..ממה שאני מבין היא גם נדבקה . היא הולכת גיניקולוג לאחר שאמרתי לה שמצאו את זה אצלי , השאלה שלי פה היא מה יכול להיות מסוכן אצלה יותר מאשר ממני ובכלל מה הנזק הגדול ביותר שקונדילומה יכולה לגרום לגברים ????....תודה רבה על התשומת לב והעזרה וכמובן על התשובות! המשך יום טוב ושבוע טוב:-)...

26/06/2006 | 20:57 | מאת: סמי

על שאלתך הארוכה יש מאמר שלם של ד"ר וקסלר בפורום זה כ"כ עדיף טיפול לייזר על חנקן.

26/06/2006 | 21:25 | מאת: אנונימי

קראתי את כל המאמר ואני מכיר את המחלה פניתי לדר וקסלר אם הטיפול שרופא עור נתן הוא נכון ומה יותר טוב חנקן או לייזר כי לי אין ממש מושג בגלל זה פניתי אליו ....נשמע לי תמוהה שהוא טיפל בי בחנקן ואמר לי לבוא בעוד 3 שבועות בגלל זה שאלתי את הדר :-)... סמי אל תכעס אל שאלתי אני בחור טיפה מודאג זה הכל :-)....

שלום קראתי בעיון שאלותיך. אצל בת הזוג קונדילומה מסוכנת יותר כי אצלה עלול להתפתח סרטן צואר הרחם. אין בנמצא רופא גברים. יש - רופא המיומן בקונדילומה. הטיפול בלייזר יעיל יותר וגם אז לעתים יש לטפל כל שבוע. וכל מה שיש לעשות תוכל לקרוא גם כאן בתשובותי וגם במאמרי. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה