פפילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/12/2012 | 20:17 | מאת: שלום דוקטור

שלום רב יש לי שאלה - בתיאוריה או לא בתיאוריה.. נניח שיש לי נגעים של פפילומה- קונדילומה על שק האשכים ותוך כדי קיום יחסי מין נוצר מגע בין הנגעים לנוזלי האישה - האם קיימת סכנת הידבקות במחלות כגון צהבת בי וסי ואו איידס ? שאלה שניה בבקשה- האם בעקבות נגעים על האשכים - טיפול בחנקן לא מסוכן ואו מסכן את האשכים והפיריון ? תודה רבה וסופש רגוע

האם קיימת סכנת הידבקות במחלות כגון צהבת בי וסי ואו איידס ?=כן שאלה שניה בבקשה- האם בעקבות נגעים על האשכים - טיפול בחנקן לא מסוכן ואו מסכן את האשכים והפיריון ?=לא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה