קנדילומה? או זיהום בנרתיק

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

29/01/2020 | 13:14 | מאת: לירי

שלום . בת 42 מקיימים יחסי מין בתדירות גבוהה , בשלושה ימים האחרונים חולשת שרירים , חום 39 ליום אחד , כאב גרון , למחרת הופיעו 2 פצעים קטנים עם ראש על האיבר החיצוני ובשפה הפנימית קטנים , ובחיבור בין האיבר לפי הטבעת שפשוף .לוותה לזה הפרשה שקופה מעט דמית ולאחר יומיים לבנה דלילה ומעט צריבה בנרתיק .האם יכול להיות שבגלל יחסי מין כואבים נוצרו שפשופים ובגלל שהיתה שפיכה בנרתיק נוצרה דלקת או זיהום ? והאם הפצעים הופיעו בגלל מחלת החום וזיעה בלילה ? )יש לציין שאותם פצעים יצאו גם בירך הפנימית ומתחת לחזה ,.

מציע לפנות לרופא.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה