דלקת בשתן כלמידיה/זיבה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/07/2017 | 19:08 | מאת: מאור

היי, אתמול עשיתי בדיקת שתן לחשש לדלקת בשתן עקב גירוי חזק בצינור השופכה וצריבה בזמן שתן, יצא שאין כלום, בנוסף עשיתי תרבית ללא תשובות עדיין, הרופא נתן לי מרשם אנטיביוטיקה "זינט" ליתר ביטחון, כל זה היה אתמול. היום התעוררתי ויש לי הפרשות לבנות מימיות מהאיבר מין ועל פי מה שקראתי אני חושש שאולי זה כלמידיה/זיבה האם זינט מתאים גם לטיפול כזה ? והאם זה מסוכן ? כמובן שאלך לרופא מחר בנוסף.

ממליץ פניה לרופא.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה