מוטרדת מתסמינים אודה להמלצה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

17/02/2017 | 20:02 | מאת: טליה

שלום רב. בת 33. 3 לידות. מחזור סדיר ( ללא גלולות). מזה חודשיים סובלת ממספר תסמינים שמטדירים אותי: ריבוי הפרשות - לא דלקתי - דמוי נוזלת. לפעמים עם רצועות דם טרי ( אחרי יציאה). כאבי ״מחזור״ ( לא סובלת מכאבי מחזור במחוזור שנים) - כאבים חזקים רוב היום - בשעון הלילה בלתי נסבל - עם הקרנה לרגליים. כאבים בכל האגן וגב - כאילו הולכת ללדת :) כאבים מתחזקים ממש אחרי שירותים וכשאני מתאפקת. מאמץ ביציאות ממש כואב ״מחזור״. אין דלקת בדרכי השתן. חום גוף 37.2-37.3. הקאות לפעמים. חולשה ותחושת ״הנגאוובר״ רוםא נתן אנטיביוטיקה ל 10 ימים . אחרי 7 ימים עכשיו ללא שינוי בכלל. עשיתי פאפ ( פעם ראשונה) לפני שבוע - יש עיוד המון זמן להמתין. בינתיים איכות חיים לא קיימת בגלל חום ותחושה כללית ירודה. אודה לכל המלצה

ממליץ פגישת יעוץ עם רופא.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה