היי בנות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

24/10/2013 | 20:06 | מאת: מטופל"שית

לפני כמעט 4 שנים כשנכנסתי לפורום זו היתה הפעם הראשונה שהייתי מוכנה להודות שאני מטופלת פריון. ההודאה לא היתה פשוטה, לוותה אליה תחושת תסכול, כישלון, בושה ובעיקר חוסר אונים. איך אני המצחיקה, חכמה, מוצלחת נכשלה במשימה של החיים - להביא ילד. לי זה היה ברור שאני יוצאת למלחמה שבסופה יהיה רק ניצחון אחד. בפורום קיבלתי תמיכה ואהבה ללא תנאי, ללא גבול וללא מרחק. למדתי מושגים, פרוטוקולים, התאכזבתי, נדקרתי, נבדקתי אך הכי משמח להגיד שהצלחתי. הניצחון הקטן שלי חוגג שנתיים בקרוב וקורא לי אמא :) ,לפני כשנה חזרתי לסבב נוסף של טיפולים שהסתיים בהריון תאומים שלא שרד את השליש הראשון ועכשיו אני חוזרת למלחמה שלי להרחיב את המשפחה. בימים האחרונים זכיתי לכבוד גדול לסייע לנועה וקרן לנהל את הפורום. אני כ"כ שמחה להיות פה בשבילכן כמו שאתן הייתן בשבילי! אנסה לעזור, לתמוך להבין ובעיקר להיות פה עבור כל אחת ואחת מכן בדרך למטרה הגדולה שלנו. ואני בטוחה, ללא שום צל של ספק שכולנו נצא מנצחות!!! אני מקדישה לכן את השיר של ריטה - "זה יבוא" (מומלץ לעצום עיניים, להפעיל בעוצמה גדולה ולהקשיב למילים) נועה/קרן - תודה על מתנה נפלאה!

25/10/2013 | 07:51 | מאת: קרן

איזה כיף שאת מצטרפת לעזור לנו! ואני החלטתי שהצטרפות להנהלת הפורום היא סגולה לילד שני :-) אולי צריך להעביר את התפקיד ברוטציה לפי זה בהמשך.....

25/10/2013 | 14:28 | מאת: שיר

רק להגיד תודה על עבודת הקודש. . .

26/10/2013 | 08:15 | מאת: נטע

26/10/2013 | 21:12 | מאת: נועה

כל כך מאושרת שהצטרפת לירוקות :-) מאחלת לך מסע מוצלח הפעם, קליל ומדוייק כמו הפעם הראשונה ואף יותר!!! (ולא "מלחמה"...!) זה אכן יבוא ומי כמוך יודעת. תודה תודה תודה גדולה שאמרת לי כן :-) שבוע נפלא כולן

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה