כאבי אגן

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

05/02/2014 | 00:02 | מאת: of

שלום כבר כמה זמן שיש לי כאבי דקירות באגן ואני יושבת עם גב כפוף באופן מלא רוב היום יותר נכון כל היום חוץ מהזמן שבו אני ישנה אז רציתי לשאול אם כאבי דקירות באגן יכולים לנבוע מהעובדה שאני יושבת עם גב כפוף ?

שלום לך, לצערי, לא ניתן לענות על שאלתך. יש לשלול תחילה בעיות רפואיות. במידה והכל תקין - אפשר לפנות למורה בשיטת פלדנקרייז לשיעורים אישיים או בקבוצה, לצורך שיפור היציבה והתנועה.

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות