פילטיס או פלדנקרייז

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

28/03/2012 | 06:43 | מאת: מרב

יש לי כאבים בתחתית הישבן הימני כתוצאה בפגיעה כל שהיא בעמוד השירה חוליה 5. נוטלת כדורי ארקוקסיה והוזמנו מדרסים מותאמים לכפות הרגל. אני רוצה לשפר את המצב ע"י תרגול. מה עדיף?

שלום מרב ותודה שפנית אלי. לא כתבת בת כמה את, אבל זה באמת לא נעים לחיות עם כאבים ועם כדורים בכל גיל שהוא. אם את שואלת אותי באופן אישי - אז אוכל לספר לך שניסיתי ה-כ-ל ורק שיטת פלדנקרייז הצילה אותי. אני חושבת שאת צריכה לבדוק בעצמך - האם המורה הקרובה למקום מגורייך מתאימה לך ובאיזו שיטה היא מלמדת. בהצלחה, איחולי בריאות שלמה וחג שמח אילה טייכמן | מומחית בשיטת פלדנקרייז

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות