עיכוב התפתחותי

דיון מתוך פורום  שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות

18/10/2009 | 15:32 | מאת: נטע

שלום, לבני, בן שנה וחצי, יש עיכוב התפתחותי:נולד עם טורטיקוליס,יש לו טונוס שרירים גבוה, לא מוכן לשבת ישיבה רגילה ללא תמיכה, יושב רק ישיבת W, לא עומד בלי תמיכה, התחיל לזחול זחילת שש בגיל שנה בערך, מגיל שמונה חודשים הולך סביב רהיטים.יש התקדמות, אבל קטנה מאוד. כל השאר (מוטוריקה עדינה, דיבור, הבנה)- מפותח בהתאם לגילו. בבדיקת MRI לא היו ממצאים (ראש ועמוד שדרה). מקבל פיזיותרפיה והידרותרפיה פעם בשבוע. אני צריכה עיצה לגבי המשך טיפול, מה עוד אני יכולה לעשות כדי לעזור לו? תודה מראש.

לחזור לרופא המטפל להתייעצות

מנהל פורום שיטת פלדנקרייז ושיטת שלהב לעבודה עם תינוקות