תוצאות ביופסיה עם זה סרטן

דיון מתוך פורום  האשה והרחם

01/12/2017 | 20:19 | מאת: זהבה

Ovarian structure body structure הקטע גדול במידדים 1.9X0.8X0.3 typical endomertrial hyperplasia (complex) hyperplasia without atypia in addition few fragments of endometrium with histoiogicalfeatures of endometrial polyp/

זהבה שלום, זה לא סרטן. זה מצביע על שגשוג רירית הרחם ומצריך טיפול הורמונלי בפרוגסטרון כדי לדכא את שגשוג הרירית. רפואה שלמה

05/12/2017 | 10:13 | מאת: זהבה

בהמשך לתשובתך: באם צריך התקן מירנה הורמונלי וניסו להכניס ולא הצליחו סף כאב נמוך אחותי במשקל 150 ק"ג (גם את היסטרוסקופיה ולקיחת הביופסיה נלקח בסוף בחדר ניתוח אמצעות אפידורל (שוב לא עמדה בכאבים) וסובלת מכאבי גב קשים בעקבות האפידורל. יש לדרך להכניס את ההתקן ללא אפידורל? אלחוש כלשהו (פחדו מהרדמה כללית בגלל המשקל יתר שלה)? ! לתשובתך המהירה אודה.

מנהלי פורום האשה והרחם