נקודת ההשקה בין טו בשבט למודעות עצמית

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

שלום ! בעייניי , טו בשבט , הוא מהחשובים בחגי ישראל . לא מצאתי דרך נאותה יותר לציין את החג כאן בפורום , אלא בעזרת הפנייה למאמרו של אורי אלישר ; מומחה לרפואה סינית ,מנהל את המגמה התלת שנתית לשיאצו במדיסין ,דאן 2 בקראטה ,ותיק ומנוסה בקונג פו טיבטי . המאמר ראוי לקריאה חוזרת ונישנית .הנה הלינק ,ללחוץ ולקרוא : http://www.notes.co.il/elishar/14315.asp שיהיה לכולנו - חג שמח עם לבלוב , פריחה ,ופירות ראויים - בעשייה של כל אחד מאיתנו . את העשבים השוטים נקפיד לעקור ! בברכה - גרשון קום

04/02/2007 | 17:43 | מאת: רונה זוהר

חג טו בשבט שמח ,המאמר הוא מרשים ,שימוש בעץ להתפתחות אישית של המחבר ובעצם כלי להתפתחות איישת של כל אדם .אני עדיין לא רואה את עצמי עומדת ומחבקת עץ למרות שהרעיון מקובל עלי , אולי בהמשך בינתיים , בשביל ההתחלה אני אחבק אותו רק במיינד .

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה