ברכות, גרשון!

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

06/08/2005 | 10:27 | מאת: אורי אלישר

ברכות לפתיחת הפורום החדש והחשוב! אני מאחל לגולשים כולם להתוודע לטאי צ'י ולצ'י קונג כאומנויות תנועה וריפוי ולהכיר בפוטנציאל הגלום בהן בטיפול בהפרעות גוף-נפש גרשון - ישר כוח! :)

שלום אורי אלישר ! תודה תודה ! איחולי הצלחה גם לך ,לרגל המינוי החדש של ניהול המחלקה / המגמה - התלת שנתית לשיאצו במכללת מדיסין . כמו כן ,כמטפל ומורה בכיר לדיקור ושיאצו וכמי שנושא דרגה גבוהה בקארטה , חשוב שמידי פעם תבקר כאן בפורום כדי להוסיף הארותיך , הערותיך לגבי ענין כזה או אחר שעולה כאן . לידיעת הגולשים ,שלאורי אלישר , שלושה פורומים מענינים בתחום עיסוקיו באתר דפי בריאות . www.health-pages.co.il להתראות .

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה