טיפול - התעייצות לבן 17

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

15/09/2016 | 10:27 | מאת: דנית אם לבן 17

כאם לבן 17 עם ציונים נמוכים וללא השתלבות חברתית כלשהי אני מחפש טיפול או פעילות שניתן לעשות עם בני לשיפור המצב. ובכלל האם החשיבה שלי נכונה לגבי זה שטיפול לא פסיכולוגי אלא מתחום התנועה יכול לסייע לשפר את המצב שלו

שלום כל מקרה הוא לגופו. לעיתים נדרש שילוב של שיטה טיפולית נוספת; ולעיתים אין צורך. לעיתים ניתן להסתפק בטיפול תנועתי. התיאור המאד כללי שלך מוכר ממקרים רבים אחרים של בני נוער; ואכן יש בטיפול התנועתי פורמט טיפולי להעצמה אישית. אם כי צריך להכיר את המקרה לעומקו בצורה יסודית יותר. באופן כללי - כן ממליץ לפנות לטיפול תנועתי ללא קשר לשילוב עם טיפול פסיכולוגי. בברכה - גרשון קום מנהל את לימודיי תנועה טיפולית S.S.D במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה