שאלה לגבי גמילה מסמים

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

03/11/2014 | 09:30 | מאת: אמא לבן 19

בני בן ה -19,5 בתהליך גמילה מסמים. אפשר להגיד שהוא מתחיל לחזור לעצמו. האים ניתן להוסיף לטיפול גם משהו מתחום התנועה לייצב עוד יותר את מצבו

שלום באיזה פרמטר לייצב את מצבו ? בתחום המוטוריקה ? בתחום האינטראקציה בינו לבין הסביבה ? או בתחום אחר שנפגע. בשימוש בסמים עלולים להפגע מגוון תפקודים פיזיים ונפשיים. את מוזמנת ליצור איתי קשר לפרט קצת יותר למה הכוונה "לייצב את מצבו". בהתאם, אשמח לייעץ מה ניתן לעשות בתחום התנועה הטיפולית. בברכה גרשון קום דוא"ל: [email protected]

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה