חוג אייקידו

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

18/10/2013 | 19:21 | מאת: אוסנת

האם החוג מתאים לנשים? הייתי בשלושה שיעורים ומכל אחד מהם יצאתי עם כאב ביד או בכתף או עם גב תפוס רציתי לדעת ממישהיא שמתאמנת אם זה עובר באיזה שלב האם הגוף צריך להתרגל לזה או שיש נשים עדינות מידיי שזה לא מתאים להם

שלום זו דיסצפלינת תנועה המבוססת על רכות וזרימה ללא הפעלת כוח וללא תחרותיות כך שהיא מתאימה לכל נפש. לפני הפעילות צריך להקפיד על חימום מיפרקים בכדי למנוע פציעות וכמובן לקבל הדרכה ממורה מוסמך. בברכה- גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה