שאלה לגבי העניין הטיפולי

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

13/09/2013 | 04:28 | מאת: דורית לב

מה בעצם עושה תנועה למשהו טיפולי בעיקר אם מדובר על משהו ללא מגע עם המטופל

שלום - כשיודעים איזה מרכיב משלד הגוף (מיפרק ומישורי התנועה של כל מיפרק) וכן מערכת שרירים - מופעלים בתנועה מסויימת, האם יש השפעה ומה ההשפעה של התנועה מההיבט המנטאלי, איזה מרידיאנים התנועה מגרה - ניתן להתייחס אל התנועה ככלי טיפולי. נדרשת הלימה מוכחת ומוצקה לגבי השפעת התנועה על ההיבטים שציינתי - בכדי שתורת תנועה תיחשב כטיפולית. בברכה- גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה