חיזוק שרירי תומכי עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

05/02/2013 | 08:41 | מאת: מאמן כושר אישי

מעוניין להכיר תרגילים לחיזוק שרירי גב לאימון בפארק או חוף הים ולא בחדר כושר כלומר אימון בלי מכשירים. האם יש ואיפה אפשר ללמוד אותם.תודה

שלום תנועה טיפולית כמו תנועה טיפולית לפחות זו שאני מלמד ומטפל Shin-Sen-Do מכילה מגוון רחב של תרגילים המפעילים את כל מערכות השרירים והמפרקים בכל מישורי התנועה. המטפל התנועתי / המאמן - בשיטה זו יכול לבחור את התרגילים המתאימים לתוכנית העבודה שלו. התרגילים כולם בעלי השפעה מובהקת והם מקוטלגים על פי סרגל מאמץ. לשאלות נוספות המייל שלי [email protected] בברכה - גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה