החזרת ביטחון עצמי לילדה אחרי תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

30/11/2012 | 12:34 | מאת: ruuh

מדובר בילדה בת 9 אחרי תאונת דרכים שאיבדה ביטחון עצמי לצאת מהבית. מטופלת נפשית אך אין התקדמות משמעותית. הומלץ לי על טיפול תנועתי . מעוניינת לקבל את חוות דעתך. תודה

שלום - ללא שום קשר לטיפול בו היא נמצאת כרגע ניתן בהחלט גם להתנסות בטיפול תנועתי. לגבי השיטה אותה אני מלמד ומטפל Shin-Sen-Do יש פורמט רציונאלי לטיפול במקרים אלה. את הפורמט צריך להתאים למקרה הפרטי. כמובן שאפשר גם להתנסות בשיטות תנועה טיפולית אחרות במידה והשתכנעת שיש בהם רציונאל טיפולי. בברכה- גרשון קום רכז קורס תנועה-טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה