שאלה לפעילות מעצימה לנשים

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

14/11/2012 | 15:48 | מאת: Limor Abadi

אני עובדת סוציאלית עם נשים מוכות. עבודתי בעיקר בסדנאות מלל לנשים מוכות. האים ניתן לשלב גם פעילות תנועה מעצימה לנשים. אני מתכוונת לתוכנית מיוחדת ומתאימה למטרת הסדנאות ממל איתם.

17/11/2012 | 10:55 | מאת: עדי טכורש

שלום לך לימור, ישנו כלי טיפולי נפלא לגוף ולנפש שנקרא צ'יקונג. כמורה ומטפלת בצ'יקונג אני רואה את השינוי שחל במתרגלים במהלך השעורים. גמישות הגוף וגמישות המחשבה, יכולת תקשור עם הגוף עם פחדיו עם כעסיו, עם דאגותיו. התרגול נעשה עם מוסיקה, עם הסברים תוך כדי תנועה , הבנת התנועה וחיבור לרגש ולהבנה. אשמח לספר לך עוד ולקחת חלק בעזרה לנשים אלה ובכלל. עדי טכורש

שלום - קיימים הרבה סגנונות וההיצע גדול. כל סגנון שונה בגישתו. ממליץ לבדוק לעומק כל הצעה ולהחליט מה מתאים לקהל היעד שאת עובדת איתו, ועד כמה הצעה זו או אחרת משתלבת בעשייה שלך. לפרטים נוספים את מוזמנת לפנות אלי לדוא"ל [email protected] בברכה - גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה