ישיבות מדיטציה ברגליים מסוכלות

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

21/09/2012 | 19:23 | מאת: צבי

שלום רב גרשון, רציתי לדעת, מה הרעיון בישיבה עם רגליים מסוכלות לשם מדיטציות למיניהם? אם אני מבין נכון. שיושבים עם רגליים מסוכלות זה מפריע לזרימת הצ'י ברגליים... למה לרצות לעשות זאת? לא חבל? בתודה רבה, צבי

שלום צריך שהישיבה תהה נוחה ולא מעיקה וזה עניין אישי. הישיבה יכולה להתבצע בכל דרך אפשרית : ישבה על כסא , או ישיבה על הקרקע בסגנון כזה או אחר - ניתן להעזר בכריות במידת הצורך. ישיבה נוחה ולא מעיקה היא הדרך למדיטציה יעילה. אני מעדיף ישיבת " סייזה" שלאחד זה יכול להיות עינוי מושלם ולאחר נוח מאד. בברכה - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה