שאלה לגבי עבודה עם נוער בבתי ספר

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

17/07/2012 | 10:38 | מאת: מורה לפילאטיס וצ'י קונג

אני יודעת שאתה גרשון עובד גם עם נוער בבתי ספר תיכוניים בשיטה שלך בתנועה טיפולית. איך ניתן להכנס לעבוד בבתי ספר אל מי עלי לפנות במשרד החינוך לשם כך.

שלום- הכניסה לעבודה בכותלי בית הספר נעשית דרך הנהלת ביה"ס ולא דרך משרד החינוך. בדר"כ ההחלטה לגבי המשכיות העבודה שלך תלוייה בעיקר במשובי התלמידים. את מוזמנת לפנות אלי לקבלת טיפים והדרכה בכל מה שקשור להטמעת התחום בו את עוסקת - לתוך בית הספר. בברכה- גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה