תנועה טיפולית

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

07/05/2012 | 15:21 | מאת: ליאת

שלום, אני לקראת סוף כתה יב, מחפשת נושא מעניין לקריירה, ידעתי שיש תחום טיפולי הנקרא "תנועה טיפולית", במה מתעסקת התנועה הטיפולית? ואיזה בעיות/לקויות/מחלות היא מרפא? דרך מי אפשר לעבוד? רק פרטי? האם אפשר לעבוד בבית חולים? עם איזו אוכלוסיה??? תודה מראש

שלום - את התשובות לכל השאלות תוכלי למצוא באתר הקורס. חפשי בגוגל "תנועה טיפולית גרשון קום". משמאל למטה שם, יש תפריט מאמרים וסקירות. בברכה - גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה