לימודי תנועה טיפולית בוינגייט

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

24/04/2012 | 14:44 | מאת: אני

שלום לך גרשון, אני דיברתי איתך לפני כמה ימים בקשר ללימודים במכללת וינגייט, ראיתי באתר שעליי לעבור גם קורס מבנה גוף האדם ותפקודו, האם יש אפשרות לעשות את הקורס באותו יום הלימודי, כאילו יום במקום יומיים (כי יש לי בערך 3שעות נסיעה) תודה מראש ויום טוב

שלום- כן, זה יהיה באותו יום. כמו כן כל שאלה בענין לימודי הקורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט ניתן ליצור איתי קשר לנייד : 054-466-5678 בברכה- גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה