לחץ דם גבוה וסיכון לאירוע לב

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

22/04/2012 | 07:49 | מאת: רוביק

אני בן 62 סובל מלחץ דם גבוה ועצבנות יש לי נטייה לקחת על עצמי הרבה תפקידים בעבודה אני מאד ריכוזי. לפי דעת הרופא אני בקבוצת סיכון לאירוע לב. בהמלצתו אני פונה לפורום כאן לחפש פתרון כללי לעלות אותי על דרך טובה יותר. מה דעתך

שלום- תרגול ברוב השיטות הן תנועות המכוונות גם למערכות גופנפש ולא נותרות רק ברמת השרירים - גידים; לכן סביר שאם תמצא את המורה הנכון ואת השיטה האמיתית והמוכחת, סביר שלאימון ולתרגול שלך תהה השפעה גם על תסמינים פיזיים וגם על מאפיינים מנטאלים כפי שאתה מצפה. בברכה- גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה