פיזיוטרפיה נשימתית

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

15/04/2012 | 07:48 | מאת: דלית

חברה טובה אחרי תאונת דרכים הומלצה לקבל טיפול שיקומי אחרי השחרור מביה"ח שזה בעיקר פיזיוטרפיה נשימתית. האם ניתן לשלב את זה עם טיפול תנועתי למטרה זו ?

שלום- בסגנון התנועה שאני מטפל ומלמד Shin-Sen-Do קיימים מגוון רחב של תרגילים שייעודם הטיפולי הוא הקלת נשימה והנעת תפקוד הראות. התרגילים מתאימים למקרי שיקום ולכל מתרגל כתירגול מעצים. הטיפול התנועתי לא מחליף את ההליך השיקומי כפי שנקבע על ידי הרופא המטפל. בברכה - גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה