כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

04/04/2012 | 07:30 | מאת: אני

למנהל נפורום קראתי את הסקירה שלך על הסיבות הנפשיות לכאבי גב. מכאן מענין אותי הנושא הטיפולי. אם יש ניסיון בטיפול תנועתי ומתי ולמי הוא מומלץ.

שלום- בכל הקשור לסגנון אותו אני מלמד ובאמצעותו אני מטפל Shin-Sen-Do הרי שטיפול תנועתי על פי ניסיוני עשוי לסייע בצורה משמעותית בכאבי גב תחתון; ואף יש פורמט טיפולי. יחד עם זאת יש לציין שקיימות התוויות נגד לטיפול תנועתי. כל מקרה הוא לגופו מבחינת אם לטפל או לא באמצעות תנועה ומבחינת הרכבת תוכנית העבודה במידה וכן. יעילותה של השיטה בכך שהיא מצעיה סט מגוון של תרגילים המניעים את שלש קבוצות חוליות עמוד השדרה בכל מישורי התנועה האפשריים; וכן בזכות מגוון תרגילים בעוצמות מוטריות שונות. בברכה - גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה