ספרות בנושא

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

18/03/2012 | 07:08 | מאת: קובי

אני מחפש המלצות ספרות בעברית בכל מה שקשור לתנועה משקמת או טיפולית.שמות ספרים ואיפה ניתן להשיג אותם.

שלום- כמעט ואין ספרות בנושא בעיקר עברית. ממליץ לעיין במאמרים שהם פרי תובנות של מורים ומטפלים. המלצות : חפש בגוגל את האתר של אמיר ניסן, אורי אלישר, אוהד קדם. כמו כן תוכל לעיין במאמרים המופיעים כאן מימין. לחיצה על תמונה תעלה לך את המאמר המובקש. בברכה-גרשון קום רכז קורס תנועה-טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט.

06/05/2012 | 11:27 | מאת: רון

אתה יכול להמליץ על חומר באנגלית?

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה