תנועה של הצוואר

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

16/02/2012 | 16:24 | מאת: אופיר גאלסי

אני מתאמן באיגרוף חוובני על גמישות וחוזק צואר שמעתי שיש להגביל באימון על שרירי צואר את התנועה של הצואר בעיקר לאחור. עד כמה זה נכון ?

שלום - ההפך ! כשאין פתולוגיות כלשהן-הנחת היסוד היא שיש לקחת את מרכיבי השלד לכל מנח אליו הם מסוגלים.יחד עם זאת, התירגול צריך להעשות עם בקרה אישית. כמו כן כשמדובר בצוואר יש להמנע ממעברים חדים. בכל מקרה יש להתאמן עם הדרכה מקצועית. בברכה - גרשון קום רכז קורס תנועה-טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה