שיווי משקל

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

13/05/2011 | 12:01 | מאת: אנונימי

עד כמה ניתן לעזור לבן 30 אחרי אישפוז שיקומי ארוך פגוע ראש בשיפור כל מה שקשור לשיווי משקל ועמידה יציבה כתוספת לטיפולים הרגילים שהוא מקבל כרגע

13/05/2011 | 12:36 | מאת: צחי שוחט

שלום לך. אם אתה שואל על עזרה באמצעות תרגול צ'י קונג, הרי באמת ניתן באמצעותו לשפר את שיווי המשקל. תרגול צ'י קונג בראש ובראשונה יוצר איזון והרמוניה בין מכלולי הגוף והנפש.הוא משלב מחשבה שיכלית עם גוף נע ונשימה תומכת. כשאלו יעבדו אצלך בהתאמה, תוכל לפעול באופן נכון יותר, רגוע יותר ובריא יותר. התרגול ילמד אותך אילו שרירים להפעיל ובאיזה אופן, אילו שרירים להרפות, כיצד לשלב את הנשימה כך שתתמוך בגוף, ואיזה הלך רוח פנימי יתן לכל התרגול ולך תחושה טובה. הוא גם יחבר מחדש את הקשר בין הגוף למחשבה, מה שיתכן ונפגע אצלך. בעזרת מורה מכוון, תדע גם אילו תרגלים יכולים להתאים לך אישית, מה שיגביר את יעילות התרגול. שיווי משקל קשור לתפקוד גופני ומושפע מאוד מהנפש, לכן חשוב לכלול בתרגול הלך רוח נכון שילמד אותך איזון נפשי. לסיכום- תרגול צ'י קונג בהחלט יכול לתרום לך. בהצלחה והחלמה מהירה ונעימה.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה