התייעצות

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

15/02/2011 | 07:39 | מאת: עליזה

לבעלי יש התפתחות יד שמאל ספסטית אחרי אירוע מוחי קל הוא מתפקד ביומיום מכלהבחינות.האם אתה רואה אפשרות לעזור לו בבעיה של היד.

שלום - טיפול תנועתי בגפה ספסטית כפי שאת מתארת,מומלץ מאד בכדי למנוע התדרדרות; וכן עשוי לשפר במידה מסוייגת את טווח התנועה; אך אין לצפות שהמצב יחזור לקדמותו לפני האירוע. בברכה- גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללה האקדמית בוינגייט

16/02/2011 | 07:31 | מאת: עליזה

רב תודות על תשובתך ההוגנת בשמי ובשם בעלי. כיצד אנו נוכל ליצור איתך קשר לאפשרות המשך עבודה ?

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה