התייעצות טיפול משלים אלטרנטיבי

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

13/01/2011 | 11:50 | מאת: עובד סוציאלי

מבקש חוות דעת אם ניתן להציע לבן 17 טיפול משלים בתחום התנועה במקום טיפול תרופתי כשהוא מקבל כיום רטלין פעם ביום 5 מליגרם.תודה מראש.

שלום- המינון שאתה מציין נחשב למינון נמוך כך שיש מקום באישור הרופא המטפל ובהסכמת המטופל להציע טיפול משלים לטיפול התרופתי או במקומו. אפשר בהחלט טיפול תנועתי כטיפול משלים/אלטרנטיבי. בברכה- גרשון קום רכז קורס תנועה טיפולית במכללת וינגייט

15/01/2011 | 10:12 | מאת: עו"ס יניב א.

אני מודה על התשובה. אני ישמח לקבל פרטים נוספים ולקרוא על השיטה הטיפולית.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה