קורדינציה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

06/01/2011 | 08:41 | מאת: רונית וחני

האם בגישה הטיפולית שלך יש מידור וסיווג לפי קושי וכו' של אימון לטיפול בקורדינציה .ואם לדעתך ניתן לקחת את התרגילים האלה כתרגילים בודדים ללא קשר לכל ידיעת שאר התרגילים.

שלום- זו לא פעם ראשונה ששאלה כזו מופנית אליי מטפלים מדיסצפלינות אחרות. מומלץ ללמוד ולהכיר את השיטה בכללותה בצורה מוסדרת אם כי ניתן גם ללמוד תרגילים למטרות טיפוליות ספציפיות וזה מה שלמעשה קורה בהשתלמויות פרטיות של מטפלים מסידצפלינות אחרות שמחפשים השלמה. לגבי התרגילים עם מאפייני הקואורדינציה , הם מגוונים וממודרים על פי מגוון איפיוניים העומדים לרשותו של המטפל בהתאם לצורך. בברכה - גרשון קום רכז הקורס : תנועה טיפולית במכללת וינגייט.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה