אלצהיימר

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

14/11/2010 | 20:54 | מאת: אירמה

אני מחפשת מסגרת טיפולית בתנועה לאימי בת 73 מוגדרת כחולת אלצהיימר בשלבים ראשונים.היא בודדה ואני מחפשת לה מסגרת טיפולית שתמנע את התפתחות המחלה בעיקר את הנושא של שיכחה והתמצאות .האם יש לתלות תקוות בטיפול מסוג זה.

15/11/2010 | 22:58 | מאת: גלעד

אירמה שלום! הכי טוב לחפש קבוצת אימון צ'י קונג לגיל השלשי באזור מגוריך. את יכןלה להעזר ברשימת הבוגרים של ווינגייט. לגבי מניעת הידרדרות אין לכך שום סימוך מחקרי אבל יתרונות תרגול הצ'י קונג כו רבים ומתגמלים. כך שכדאי ורצוי להצתרף בהקדם.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה