צ'י קונג לילדים

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

05/07/2010 | 18:25 | מאת: אמא

האם צ'י קונג יכול להתאים לילדים בני 8? ואם לא, מה החלופה? הבנתי שזה יכול לעזור בלימודים ובכלל כדרך חיים.

05/07/2010 | 22:40 | מאת: עדי טכורש

ערב טוב, תירגול צ'יקונג נעים ומומלץ בכל גיל, לשאלתך - כמטפלת בצ'יקונג , כאמא וכמאמנת בהפרעת קשב וריכוז אני יכולה רק להמליץ על תירגול שכזה כדרך לאזן, למקד ולמרכז. מלמד שליטה, ברמה הגופנית וברמה המנטלית.משפר יציבה ומקנה בטחון עצמי. בהצלחה עדי

13/07/2010 | 21:15 | מאת: דליה שם טוב

אמא יקרה . תירגול צ'י קונג בין היתר זו עבודה מדיטאטיבית (התנועה היא איטית) התבוננות פנימה עבודה עם נשימה המתרגל לא רק חווה את החוויה של התירגול עם עצמו אלא גם בקבוצה מניסיון שנעשה בעבודה עם ילים בני 7-10 היה מאוד קשה להחזיק את הילדים יותר מ 10 דקות.ובקבוצות קטנות אולי עבודה אחד על אחד שונה. אכן צ'י קונג זו דרך חיים. אך הוא מומלץ לאנשים יותר בוגרים ישנו מאמר מצויין של גרשון קום "הפתרון לאלימות תלמידים" ממליצה לקרוא. בארץ מעט מאוד אנשים עבדו בתחום הצ'י קונג עם ילדים. עם נוער גרשון קום מנהל האתר וקובי סידיס בצפון. למצוא מטפל/ת מאמן/נת טובים זו גם אומנות. תחום היוגה לילדים הוא מפותח ומומלץ גם לילדים. דרך צלחה המשך ערב נפלא. דליה

שלום דליה שם טוב א. צ'י קונג לא חייב להיות איטי ורוחני. מוזמנת לאימון לחוות צ'י קונג אחר בשיטת Shin-Sen-Do ב. נכון שאני עובד עם נוער תת משיג שבחלקו נפלט מכל מערכת ומסגרת בשיטת צ'י קונג אבל את המאמר על מניעת אלימות כתב סיני הראל . ובל מיקרה תודה על הפירגון :)) יום טוב- גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה